u bent hier

Basistechnieken tekenkunst - Leermodule 4 weken

18 +

Design, Creativiteit, Decoratieve kunst


elke woensdag van 19 tot 22 uur Laat jouw artistiek beest los!  Heb je altijd al willen tekenen? heb je altijd gevoeld dat je het wilde, maar durfde je de stap misschien nog niet te zetten?  Heb je zin om je klaar te maken voor de zomer, en onderweg wat reisschetsen te verzamelen?  Dan is dit echt een top kans voor jou. In 4 sessies leer je van 0 tot een behoorlijk gevorderd niveau alles wat ... Lees meer »

elke woensdag van 19 tot 22 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Heb je altijd al willen tekenen? heb je altijd gevoeld dat je het wilde, maar durfde je de stap misschien nog niet te zetten? 

Heb je zin om je klaar te maken voor de zomer, en onderweg wat reisschetsen te verzamelen? 


Dan is dit echt een top kans voor jou. In 4 sessies leer je van 0 tot een behoorlijk gevorderd niveau alles wat je moet weten om een sterke tekenaar te worden. Van stip tot vlak, alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan. Echt een topper voor wie 2022 echt een doorbraak jaar wil maken. 


Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname aan het einde van de training.  We geven de training in een zeer aangename omgeving en in kleine groep, met veel aandacht voor al je persoonlijke vragen en wensen. 

Level 2 te volgen als Level 1 bereikt is.

 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 6 oktober 2021 tot 27 oktober 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/85257/l...