u bent hier

Basiscursus: Vogelzang (Muizen) | HELAAS VOLZET


Geef je adresgegevens door aan bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be. We zetten je op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren we jou.Het luisteren naar het ochtendconcert van vogels is een van de mooiste natuurervaringen. Al is het voor heel wat mensen met een gezonde interesse voor natuur ook soms frustrerend als ze niet weten wie er achter de micro zit. In deze basiscursus ... Lees meer »

Geef je adresgegevens door aan bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.beWe zetten je op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren we jou.

Het luisteren naar het ochtendconcert van vogels is een van de mooiste natuurervaringen. Al is het voor heel wat mensen met een gezonde interesse voor natuur ook soms frustrerend als ze niet weten wie er achter de micro zit.

In deze basiscursus leer je stap voor stap het gezang herkennen van de vogels die het meest voorkomen in je woonomgeving. Tijdens twee theoretische avonden vertelt Koen Leysen waarom en wanneer vogels zingen en licht hij van elke behandelde soort de levenswijze en het voorkomen kort toe. Door het geluid te visualiseren wordt de zangstructuur van de vogels goed verduidelijkt. De ochtendexcursies vertrekken vanuit de dorpskernen van Battel en Sint-Katelijne-Waver.

Prijs

De inschrijvingsprijs is 28€/leden van Natuurpunt en 36€/niet-leden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.

Toon kaart Natuurpunt secretariaat (enkel theorie)
Coxiestraat 11
2800 Mechelen
di 23/03/21 van 19:30 tot 22:00 di 30/03/21 van 19:30 tot 22:00 za 03/04/21 van 07:30 tot 10:00 za 24/04/21 van 07:00 tot 09:30
Natuurpunt Mechels Rivierengebied
€ 36,0
Sign Up Sign Up
bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be
0484 23 79 80
www.natuurpunt.be/agenda/basiscursus-...