u bent hier

Bart Herman - UITVERKOCHT I NIEUWE DATUM

Pop en rock


Singer-songwriter Bart Herman draagt de relatie tussen artiest en toeschouwer hoog in het vaandel. Seizoen na seizoen, show na show, wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen zoals ‘Hoe gaat het inmiddels ... Lees meer »

Singer-songwriter Bart Herman draagt de relatie tussen artiest en toeschouwer hoog in het vaandel.

Seizoen na seizoen, show na show, wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen zoals ‘Hoe gaat het inmiddels tussen mij en haar?’, ‘Hoe zit het tussen mij en mijn verleden, mijn toekomst en mijn dromen?’.

Antwoorden doet hij met wat hij het beste kan: zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar een sluimerend rock and rollverleden, maar dàt blijft uiteraard tussen ons.

Bezetting: Bart Herman: zang, gitaar, piano en mondharmonica / Bas Bulteel: piano, accordeon / Dirk Naessens: viool, mandoline, gitaar / Mario Vermandel: contrabass

www.bartherman.be

In samenwerking met Onderweg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3
2360 Oud-Turnhout
donderdag 12 november 2020 van 20:15 tot 23:00
Cultuurpromotie vzw
€ 18,0
reservaties.oud-turnhout.be/Tickets.aspx
tickets@djoelen.be
www.djoelen.be