u bent hier

Barbara Dex - Dex in ’t groot

Pop en rock


De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pad nog niet passeerden. Nu is het tijd voor het ontbrekende puzzelstukje: ‘Dex in ’t groot’ is een programma vol Nederlandstalige klassiekers. De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar ... Lees meer »

De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pad nog niet passeerden. Nu is het tijd voor het ontbrekende puzzelstukje: ‘Dex in ’t groot’ is een programma vol Nederlandstalige klassiekers.De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pad nog niet passeerden.


Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers.  Na het eerbetoon aan haar vader in ‘Dex tot de tweede macht’, was er ‘In een notendop’ waarbij ze een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière.


Is de cirkel dan rond?


Laat ons zeggen dat vooral de goesting er nog is waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel.


Een nieuwe plaat staat namelijk te popelen om gelanceerd te worden. En niet zomaar één.

Alle hens aan dek voor ‘Dex in ’t groot’, een album vol Nederlandstalige klassiekers.


Liedjes uit de oude doos komen ruimschoots aan bod – denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke – maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche worden met verve gebracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest met strijkers o.l.v. Jo Mahieu.
Barbara Dex – zang

Achtkoppig orkest o.l.v. Jo Mahieu


 

Barbara Dex - Dex in ’t groot
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vr 2 april 2021 van 14:00 tot 14:00 vr 2 april 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 18,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73145/dex-i...