u bent hier

BAR-NBOX: golddigger


Wie van spelletjes houdt, mag deze game zeker niet missen! Als groep is het jullie doel om samen met inspecteur Mertens de dader te zoeken van de grootste goudroof aller tijden. Hoe goed zijn jullie in het oplossen van raadsels? Zorg er voor dat jullie de geheime informatie op tijd verzamelen en voorkom een nieuwe goudroof. Een escapebox is gelijkaardig aan een escaperoom, enkel het doel is ... Lees meer »

Wie van spelletjes houdt, mag deze game zeker niet missen! Als groep is het jullie doel om samen met inspecteur Mertens de dader te zoeken van de grootste goudroof aller tijden. Hoe goed zijn jullie in het oplossen van raadsels? Zorg er voor dat jullie de geheime informatie op tijd verzamelen en voorkom een nieuwe goudroof.

Een escapebox is gelijkaardig aan een escaperoom, enkel het doel is anders. Binnen het uur ga je op zoek naar de dader, het is niet de bedoeling om te ontsnappen uit de ruimte. Verder bevat een box dezelfde elementen als een escaperoom (raadsels, sloten, denkwerk, etc...).
Een box reserveren kan 'BAR-Ngewijs'... een drankje achteraf is dus zeker te combineren. Vermeld dit wel bij je reservering.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart BAR-N
Over d' Aa 229
2910 Essen
Van 16 april 2019 tot 31 december 2024
€ 95,0
info@bar-n.be
0478712880
www.bar-n.be