u bent hier

Balsam - GEANNULEERD

Folk en wereldmuziek


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Balsam is een alchemistisch concert van twee ijzersterke Vlaamse collectieven: Zefiro Torna & Laika. Gesterkt door de kracht van planten en kruiden brengen ze samen een zintuiglijk en muzikaal programma, verwijzend naar oude tradities en sagen en poëzie van Baudelaire en Verhaeren. De voorbije jaren ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Balsam is een alchemistisch concert van twee ijzersterke Vlaamse collectieven: Zefiro Torna & Laika. Gesterkt door de kracht van planten en kruiden brengen ze samen een zintuiglijk en muzikaal programma, verwijzend naar oude tradities en sagen en poëzie van Baudelaire en Verhaeren. De voorbije jaren toerde muziekensemble Zefiro Torna met Balsam , een concert dat teruggrijpt naar oude ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd. 

Balsam is een alchemistisch concert van twee ijzersterke Vlaamse collectieven: Zefiro Torna & Laika. Gesterkt door de kracht van planten en kruiden brengen ze samen een zintuiglijk en muzikaal programma, verwijzend naar oude tradities en sagen en poëzie van Baudelaire en Verhaeren.

De voorbije jaren toerde muziekensemble Zefiro Torna met Balsam, een concert dat teruggrijpt naar oude alchemische teksten over kruiden en eeuwig leven. Nu wordt dit format herwerkt tot een ‘zintuiglijk concert’. Het publiek bevindt zich in een mysterieus alchemistisch labo en krijgt pillen, siropen, kruidenlikeurtjes en zalfjes voorgeschoteld. Ze worden live bereid, op- en toegediend door de artiesten, terwijl de adembenemende oude, traditionele en etnische muziek van Zefiro Torna suddert en bezweert. 

Zefiro Torna gaat hiervoor in zee met het internationaal gerenommeerde Laika, een theatergezelschap dat alle zintuigen – maar vooral de smaakpapillen - bespeelt.

24 - 21 euro
-19 jaar: 12 euro

www.zefirotorna.be
www.laika.be

Op locatie

2880 Bornem
donderdag 11 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Op locatie
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...