u bent hier

Babymassage (Ontwikkelingsgerichte zorg)


Babymassage is een manier om bewust en kwalitatief met de baby om te gaan. Het stimuleert de hechting tussen ouder en kind, de socio-emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Babymassage Ontwikkelingsgerichte zorg donderdag 12 september “Aangeraakt en geliefkoosd worden, is voedsel voor de baby. Dit is even belangrijk als mineralen, vitaminen en proteïnen.” Een ... Lees meer »

Babymassage is een manier om bewust en kwalitatief met de baby om te gaan. Het stimuleert de hechting tussen ouder en kind, de socio-emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling van het jonge kind.

Babymassage Ontwikkelingsgerichte zorg donderdag 12 september “Aangeraakt en geliefkoosd worden, is voedsel voor de baby. Dit is even belangrijk als mineralen, vitaminen en proteïnen.” Een citaat van Dr. F. Leboyer, een Frans verloskundige die de natuurlijke beleving van zwangerschap, bevallen en moeder-kind relatie benadrukt en promoot. Babymassage is een manier om bewust en kwalitatief met de baby om te gaan. Het stimuleert de hechting tussen ouder en kind, de socio-emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Voor jonge ouders is het vaak van primordiaal belang om de schaarse en kostbare tijd, die ze met hun jonge kind doorbrengen, kwaliteit en affectief in te vullen. Vanuit de Gezinsbond Olmen nodigen we u als ouder, samen met uw baby (tot 6 maanden) graag uit voor deze vormingsles. Dit op donderdagavond 12/09/2019 om 18u in de Pastorij Olmen. Graag vooraf even inschrijven via mail: info@gbolmen.be Lesgeefster: Annelies Guldentops. Vragen over voeding, leeftijd van de baby ed. ? Bel haar op 0486/030308. Graag vooraf even inschrijven via mail: info@gbolmen.be Lesgeefster: Annelies Guldentops. Vragen over voeding, leeftijd van de baby ed. ? Bel haar op 0486/030308.

Toon kaart Pastorij Olmen
Pastorijstraat
2491 Olmen
do 12/09/19 van 18:00 tot 20:00
Gezinsbond Olmen
gratis
info@gbolmen.be
0486 030308