u bent hier

Authentieke Zelfrealisering - online cursus - start zondag 11 april

18 +

Persoon en relaties


11 weken, ieder zondag om 11 uur tot 12 uur 30. Anderhalf uur, een moment in zelfzorg: in je eigen energie, met je eigen energie, door je eigen energie. Jij kiest voor een bewuste manifestatie van wie je werkelijk bent. Deze cursus gaat momenteel online door. Maar er is ook zeker één sessie in de natuur. Als de corona maatregelen versoepelen, zal deze cursus ook niet meer louter online ... Lees meer »

11 weken, ieder zondag om 11 uur tot 12 uur 30. Anderhalf uur, een moment in zelfzorg: in je eigen energie, met je eigen energie, door je eigen energie. Jij kiest voor een bewuste manifestatie van wie je werkelijk bent.

Deze cursus gaat momenteel online door. Maar er is ook zeker één sessie in de natuur. Als de corona maatregelen versoepelen, zal deze cursus ook niet meer louter online doorgaan.

Je krijgt een diversiteit van handige praktische tips en tools aangereikt hoe je meer en meer leert om dicht bij jezelf te blijven ongeacht wat er rondom je is.

Je komt dieper in voeling met je eigen wensen.

Je verruimt je mentale veld tot een supra mentale veld.

Je kiest zelf voor een engagement met jezelf, los van je ego en mentale overtuigingen maar vanuit je diepe wezenlijke zelf, je hoger zelf.

Je ontdekt, stap voor stap, een hoger bewust zijn.

Je komt in een engagement naar jezelf.

Je gaat jezelf in bewuste zelfzorg manifesteren, vanwaaruit je echt authentiek er voor een ander zijn.

Je oefent om je rechter en linker hersenhelft met elkaar verbinden. Immers harmonie in je gedachten is een basis fundament. Je transformeert je gedachten langzaam aan naar een hoger denken. Je gedachten zijn de "dienaar" om je gevoel tot uitdrukking te brengen. En van daaruit kom je in verbinding met het supra mentale.Je leert ontdekken dat er nog zoveel meer is....Gun jezelf dit waardevolle geschenk voor jezelf. Voel. En je weet dat dit een heel goede keuze is voor jezelf.Voor meer info, bel gerust met Heidi Gelders of mail haar. Je kan ook een gratis zoom sessie van een kwartier boeken via haar site voor meer info.Praktisch

iedere zondag

start zondag 11 april
van 11 uur tot 12 uur 30.

11 sessies, wekelijks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2000 Antwerpen
Van 11 april 2021 tot 20 juni 2021 (zo van 11:00 tot 12:30)
Zelfrealisering, vanuit stabiliteit en vertrouwen
€ 285,0
www.zelfrealisering.be/bookings-check...
info@zelfrealisering.be
478 26 56 46