u bent hier

Australië en Nieuw-Zeeland in woord en beeld: gaat niet door wgs corona

18 +


Australië De autoreis van Sydney naar Melbourne gaat o.a. langs de zuidkant van New South Wales die een combinatie is van witte stranden, rotsbaaien en bush met eucalyptusbomen. We vervolgen onze weg via de Great Ocean Road naar Melbourne. De Great Ocean Road slingert langs de zuidwestelijke kust van de provincie Victoria, vaak direct langs de kust, dan weer door dichtbeboste regenwouden, ... Lees meer »

Australië

De autoreis van Sydney naar Melbourne gaat o.a. langs de zuidkant van New South Wales die een combinatie is van witte stranden, rotsbaaien en bush met eucalyptusbomen. We vervolgen onze weg via de Great Ocean Road naar Melbourne. De Great Ocean Road slingert langs de zuidwestelijke kust van de provincie Victoria, vaak direct langs de kust, dan weer door dichtbeboste regenwouden, waarna de weg weer een weids en open land doorsnijdt.
Nieuw-Zeeland

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is een ideaal beginpunt voor een reis naar de verschillende streken. Het binnenland is een grote open vlakte die de hoogste berg van Nieuw-Zeeland bevat: Mount Cook (Aoraki voor de Maori) die behoort tot de Nieuw-Zeelandse Alpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart polyvalente zaal van het Sint-Gummaruscollege,
Kanunnik Davidlaan, 2500 Lier
2500 Lier
maandag 7 december 2020 van 20:00 tot 22:00
DAVIDSFONDS - afdeling Lier
€ 5,0
min.vanrompay@davidsfondslier.be
03 488 24 91 of 0473 94 52 70 (Min Van Rompay)
www.davidsfondslier.be/2020-12-07.html