u bent hier

Artist Talk met Peter Morrens - MINSTENS 1 ½ UUR, EN TERUG

Kunst en kunsteducatie


Peter Morrens neemt op 28 februari het woord en vertelt jullie meer over zijn werk, over enkele fascinerende collaboraties met bevriende kunstenaars, de fysieke en mentale plekken waar hij zijn inspiratie haalt en hoe deze tentoonstelling tot stand kwam. over de tentoonstelling Met de tentoonstelling 'MINSTENS 1 ½ UUR, EN TERUG' biedt Morrens de bezoeker geen overzicht van zijn werk, maar wel ... Lees meer »

Peter Morrens neemt op 28 februari het woord en vertelt jullie meer over zijn werk, over enkele fascinerende collaboraties met bevriende kunstenaars, de fysieke en mentale plekken waar hij zijn inspiratie haalt en hoe deze tentoonstelling tot stand kwam.

over de tentoonstelling
Met de tentoonstelling 'MINSTENS 1 ½ UUR, EN TERUG' biedt Morrens de bezoeker geen overzicht van zijn werk, maar wel een inzicht. Wegens zijn ongeloof in chronologie of autonomie toont hij zowel oude als nieuwe creaties. De blik van de toeschouwer maakt het werk immers altijd weer actueel. Via verschillende (sluip)wegen betrekt hij de kijker bij zijn visie op de wereld: een spel van kijken en bekeken worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zondag 28 februari 2021 van 14:00 tot 16:00
Cultuurhuis De Warande
gratis
www.warande.be