u bent hier

Art Center Hugo Voeten – Unieke kunst op een unieke locatie

18 +

Meerdere kunstvormen


Breng een coronaveilig cultureel bezoek aan het Art Center Hugo Voeten! Het Art Center Hugo Voeten is een unieke locatie in het groene hart van de Kempen. De industriële architectuur verraadt dat deze plek ooit een graanfabriek was. Vandaag herbergt het complex de privécollectie van ondernemer Hugo Voeten (1940–2017). Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn ... Lees meer »

Breng een coronaveilig cultureel bezoek aan het Art Center Hugo Voeten!

Het Art Center Hugo Voeten is een unieke locatie in het groene hart van de Kempen. De industriële architectuur verraadt dat deze plek ooit een graanfabriek was. Vandaag herbergt het complex de privécollectie van ondernemer Hugo Voeten (1940–2017). Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst.

Elke donderdag en elke eerste zondag van de maand is een bezoek aan het Art Center Hugo Voeten mogelijk. Er is een vast wandelparcours voorzien en tickets dienen op voorhand gereserveerd te worden. Heel graag tot snel!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Art Center Hugo Voeten
Vennen 22
2200 Herentals
donderdag 10 juni 2021 van 10:00 tot 15:00
Collection Hugo Voeten
€ 10,0
collectionhugovoeten.simplybook.it/
collectionhugovoeten.simplybook.it
artcenter.hugovoeten.org/nl/articles/...