u bent hier

Architectuurwandeling voor het goede doel


Een winterse wandeling overgoten met architectuurcultuur. In het kader van de Warmste Week organiseert STRAMIEN (architectuur & ruimte CV) de ‘Warmste Wandeling’: twee wandelroutes die langs enkele mooie STRAMIEN projecten in onze thuisstad Antwerpen lopen. Je kan kiezen voor de lange wandeling door het centrum (12 km), een iets kortere op het zuid (8 km) of zelf een route uitstippelen langs ... Lees meer »

Een winterse wandeling overgoten met architectuurcultuur.

In het kader van de Warmste Week organiseert STRAMIEN (architectuur & ruimte CV) de ‘Warmste Wandeling’: twee wandelroutes die langs enkele mooie STRAMIEN projecten in onze thuisstad Antwerpen lopen.

Je kan kiezen voor de lange wandeling door het centrum (12 km), een iets kortere op het zuid (8 km) of zelf een route uitstippelen langs jouw favoriete projecten. Op die manier haal je een frisse neus (altijd welkom in deze tijden), snuif je wat architectuurcultuur op én steun je het goede doel.

Beide plannetjes zijn gratis te downloaden via onderstaande link, waar je ook - geheel vrijblijvend - een vrije bijdrage kan storten voor ons doel naar keuze, namelijk het Berrefonds. Dat is een organisatie die zich inzet voor ouders die een kindje moeten missen. We kozen hen om zeer persoonlijke redenen; kortgeleden verloor één van onze collega’s haar zoontje in de eerste uren na de geboorte. Het Berrefonds betekende veel voor haar.

https://steun.berrefonds.be/project/29096

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Fosbury & Sons
Mechelsesteenweg 271, Bus 1.1
2000 Antwerpen
STRAMIEN
gratis
pers@stramien.be