u bent hier

Aquarel level 2 - leermodule 4 weken

18 +

Decoratieve kunst, Creativiteit, Design


elke dinsdag 14 tot 17 uur >> enkel voor wie level 1 heeft gevolgd  Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. De workshop spits zich toe naar de aquarel-technieken van weleer. Je leert alles over de drager, over de verf-soorten, over het gebruik van toevoegingen, ... Lees meer »

elke dinsdag 14 tot 17 uur >> enkel voor wie level 1 heeft gevolgd 

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


De workshop spits zich toe naar de aquarel-technieken van weleer. Je leert alles over de drager, over de verf-soorten, over het gebruik van toevoegingen, effecten en masking-tape. Je leert zelf je aquarelverf maken en alles over het materiaal dat in de winkels te koop is, zodat je in staat bent voor jezelf een perfecte aquarel studio in te richten. 


Samen volgen we stap voor stap geleide oefeningen, waardoor je aan het einde geheel en zelfstandig in staat bent om een eigen werk van begin tot het einde op professioneel niveau op te zetten. Een echte must voor wie onderweg zijn ideeën en indrukken rap wil neerzetten. Of voor wie thuis met vloeibaar licht en kleur heerlijk in zijn eigen fantasiewereld wil wegdromen!


Een medium van grote betekenis, aangeleerd op een historisch beproefde manier. 

Een goede aanrader als voorbereiding voor meer gevorderde trainingen. 


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 2 februari 2021 tot 2 maart 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81784/l...