u bent hier

Aperitiefconcert: Zeitspiel Klavierduo: Bart Rodyns & Nicolas Callot

18 +

Kunst en kunsteducatie, Klassieke muziek


Eeuwen, tradities en klanken overspannen Bart Rodyns en Nicolas Callot met hun scala aan mogelijke toetsinstrumenten. In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. In Liebestraum herstellen Bart en Nicolas deze praktijk in ere en brengen ze zowel historische als eigen arrangementen. In de late 19de eeuw werden de arrangementen ... Lees meer »

Eeuwen, tradities en klanken overspannen Bart Rodyns en Nicolas Callot met hun scala aan mogelijke toetsinstrumenten. In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. In Liebestraum herstellen Bart en Nicolas deze praktijk in ere en brengen ze zowel historische als eigen arrangementen.

In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. Deze praktijk willen Bart Rodyns en Nicolas Callot in ere herstellen, met zowel historische als hun eigen arrangementen.

Als toetsenisten beheersen Bart en Nicolas de verschillende historische klavierduo’s als geen ander. Met hun arsenaal aan mogelijke toetsinstrumenten overspannen ze verscheidene eeuwen, tradities en klanken.

met Liebestraum
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 14 februari 2021om 11:00
cc schoten
€ 12,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurdienst@schoten.be
www.ccschoten.be