u bent hier

Aperitiefconcert: Desguin Kwartet

18 +

Klassieke muziek


Het Desguin Kwartet speelt ons door de metamorfose die de Russische muziek onderging in de 19de en 20ste eeuw: van dromerige romantiek naar een bloedige revolutie. In de 19de en 20ste eeuw onderging de Russische muziek een enorme metamorfose. Van de zeemzoete romantiek, die ons doet wegdromen naar het mysterieuze tijdperk van de tsaren, worden we gekatapulteerd naar hartverscheurende taferelen ... Lees meer »

Het Desguin Kwartet speelt ons door de metamorfose die de Russische muziek onderging in de 19de en 20ste eeuw: van dromerige romantiek naar een bloedige revolutie.

In de 19de en 20ste eeuw onderging de Russische muziek een enorme metamorfose. Van de zeemzoete romantiek, die ons doet wegdromen naar het mysterieuze tijdperk van de tsaren, worden we gekatapulteerd naar hartverscheurende taferelen na een bloedige revolutie.

Het Desguin Kwartet brengt een divers programma met enkele toonaangevende componisten uit die uiterst boeiende tijd: Stravinsky, Sjostakovitsj en Glazunov. Dat belooft een ontdekking te worden voor jong en oud. 

Desguin Kwartet werd finalist van Supernova 2020!

met De ziel van de Russische muziek
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 18 april 2021om 11:00
cc schoten
€ 12,0
Sign Up
03 680 23 40
cultuurdienst@schoten.be
www.ccschoten.be