u bent hier

Antwerp Symphony Orchestra - Nieuwjaar met Elim Chan

Klassieke muziek


Met de onovertroffen muziek van o.a. Sjostakovitsj en Strauss en zijn immer energieke chef-dirigent Elim Chan heeft het Antwerp Symphony Orchestra alles in huis voor een spetterend nieuwjaarsconcert bij jou thuis! Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse ... Lees meer »

Met de onovertroffen muziek van o.a. Sjostakovitsj en Strauss en zijn immer energieke chef-dirigent Elim Chan heeft het Antwerp Symphony Orchestra alles in huis voor een spetterend nieuwjaarsconcert bij jou thuis!

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
vrijdag 22 januari 2021 van 23:23 tot 00:27
Antwerp Symphony Orchestra
gratis
www.yeloplay.be/tv-kijken/podium19
www.proximus.be/pickx/podium19