u bent hier

Antwerp Symphony Orchestra - KIDconcert Stuk Stroganoff

6 +

Klassieke muziek


70 muzikanten en 3 acteurs nemen je mee naar het Rusland van Borodin, Rimski-Korsakov en Moesorgski. Thee met een slok wodka, bontmutsen en berenpelsen, matroesjka’s en baboesjka’s, Siberische winters volgepakt met sneeuw, rode pleinen, stoere notenkrakers, bietensoep met zure room, liefde met een snik, steppes zo ver het oog reikt, zinderende balalaika’s, kersentuinen in bloei, schuld en ... Lees meer »

70 muzikanten en 3 acteurs nemen je mee naar het Rusland van Borodin, Rimski-Korsakov en Moesorgski.

Thee met een slok wodka, bontmutsen en berenpelsen, matroesjka’s en baboesjka’s, Siberische winters volgepakt met sneeuw, rode pleinen, stoere notenkrakers, bietensoep met zure room, liefde met een snik, steppes zo ver het oog reikt, zinderende balalaika’s, kersentuinen in bloei, schuld en boete, oorlog en vrede. De kozakken van theatergroep Lazarus en dirigent Dirk Brosséjevitsj heten je welkom in Rusland!


Na het succes in 2014 neemt ASO onder leiding van Dirk Brossé ‘Stuk Stroganoff’ terug op het repertoire. Een overdonderend symfonisch orkest, een dirigent die wereldwijd met toporkesten werkt, drie stevige vertellers/ acteurs. Wat heb je nog meer nodig om je in het roerige Rusland te wanen?

Antwerp Symphony Orchestra (6+)
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zondag 19 januari 2020 van 16:00 tot 16:00
Cultuurhuis de Warande
€ 18,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3879/Antwerp...
www.warande.be/programma/3879/Antwerp...