u bent hier

Antwerp Art Nocturne - expo De Nacht - Flashlight - rondleiding voor individuele bezoekers


Alle lichten in de Expozaal van De Nacht gaan uit. Ontdek deze duistere expo in het aangename gezelschap van een gids. Op 31 oktober, de 305de dag van dit schrikkeljaar, Halloween oftewel Allerheiligenavond, neemt de Warande met expo De Nacht deel aan de Antwerp Art Nocturne. De Warande doet voor de gelegenheid alle lichten in de zalen uit. Neem dus zeker een draagbare lichtbron mee en belicht ... Lees meer »

Alle lichten in de Expozaal van De Nacht gaan uit. Ontdek deze duistere expo in het aangename gezelschap van een gids.

Op 31 oktober, de 305de dag van dit schrikkeljaar, Halloween oftewel Allerheiligenavond, neemt de Warande met expo De Nacht deel aan de Antwerp Art Nocturne.

De Warande doet voor de gelegenheid alle lichten in de zalen uit. Neem dus zeker een draagbare lichtbron mee en belicht samen de kunstwerken die inhoudelijk ingaan op het duister dat ons omringt.

Durf jij dat donkere kantje in jezelf in de ogen te kijken? Lach mee om die koude rilling die over je rug kruipt terwijl je kijkt, luistert en fluistert. Toch een beetje bang in het donker? De gids houdt op veilige afstand je hand vast. Na het “tricken”, is er tijd voor een treat in Barzoen, aangeboden door de Warande Expo.


praktisch
zaterdag 31 oktober 2020
twee rondleidingen:
van 18 tot 19.15 uur
van 19.45 tot 21 uur
voor volwassenen
6,50 euro per persoon
maximum 10 deelnemers per gids/rondleiding
meenemen: een zaklamp

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
za 31 oktober 2020 van 18:00 tot 19:15 za 31 oktober 2020 van 19:45 tot 21:00
Cultuurhuis De Warande
€ 6,5
www.warande.be