u bent hier

Anne-Lise Koehler, Éric Serre

6 +

Cinefiel


Wie woont er allemaal langs de rivier? Ontdek het mee in ‘Hallo Wereld!’, een fantasierijk debuut van papier-maché en stop-motionanimatie. Samen met de dieren ontdekken kinderen stap voor stap de wereld. Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat eet ik eigenlijk graag? Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. De ransuil ... Lees meer »

Wie woont er allemaal langs de rivier? Ontdek het mee in ‘Hallo Wereld!’, een fantasierijk debuut van papier-maché en stop-motionanimatie. Samen met de dieren ontdekken kinderen stap voor stap de wereld.


Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat eet ik eigenlijk graag? Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier.


De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ‘s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander. Samen juichen ze: “hallo wereld!”


In dit fantasierijk debuut van papier-maché en stop-motionanimatie ontwaakt een levendige biotoop. Samen met de dieren ontdekken kinderen tijdens ‘Hallo Wereld!’ stap voor stap de wereld.


 


 

Hallo Wereld! 5+
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 27 oktober 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/85741/anne-...