u bent hier

Angst is oké.... maar te veel is tròp!

Opvoeding


Angst is een universeel menselijke emotie die geen van ons allen vreemd is. Hier en nu is er echter een enorme toename van angst die buitenproportionele vormen aanneemt van een gezonde emotie naar een angst “om de angst”. We lijken vergeten te zijn dat angst ons dient ter bescherming en om te overleven (niet om te leven). Vervolgens zijn we, zowel zeer jonge kinderen als ouderen en iedereen ... Lees meer »

Angst is een universeel menselijke emotie die geen van ons allen vreemd is. Hier en nu is er echter een enorme toename van angst die buitenproportionele vormen aanneemt van een gezonde emotie naar een angst “om de angst”. We lijken vergeten te zijn dat angst ons dient ter bescherming en om te overleven (niet om te leven). Vervolgens zijn we, zowel zeer jonge kinderen als ouderen en iedereen ertussen als het ware terechtgekomen in een angst-collectief, in een oneindige cirkel die de verkeerde kant op draait. Hoe komen we daaruit? Simpelweg door de andere kant op te draaien. Voor jezelf maar vooral voor het kleinere kwetsbare publiek … onze kinderen en jongeren.
Begeleiding: Lieve Van Beeck, therapeute
Locatie: zaal de Welgezinde, Stadhuis Hoogstraten, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten

Deze vorming is gratis.
Inschrijven via mail naar inschrijven@olo.be of bellen naar 03/270 06 73, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal de Welgezinde, Stadhuis Hoogstraten
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
donderdag 29 april 2021 van 20:00 tot 22:00
Opvoedingswinkel Zoersel
gratis
inschrijven@olo.be
03/270 06 73