u bent hier

Andrea Schön en Mike Grondy

Pop en rock


Andrea Schön is al meer dan 10 jaar uw Duitse schlagerzangeres. Ze treedt op in traditionele Tiroler klederdracht en brengt de Tiroler sfeer een beetje korter naar hier. Ze brengt buiten gekende Duitse schlagernummers ook eigen geschreven nummers. Ze stond al in het voorprogramma van Christoph, Frank Galan, Danny Fabry en nog vele andere. Ze treedt niet alleen op in België maar ook in ... Lees meer »

Andrea Schön is al meer dan 10 jaar uw Duitse schlagerzangeres. Ze treedt op in traditionele Tiroler klederdracht en brengt de Tiroler sfeer een beetje korter naar hier.

Ze brengt buiten gekende Duitse schlagernummers ook eigen geschreven nummers.

Ze stond al in het voorprogramma van Christoph, Frank Galan, Danny Fabry en nog vele andere. Ze treedt niet alleen op in België maar ook in Nederland en in Duitsland is ze regelmatig te gast.

Mike Grondy is al meer dan 25 jaar allround artiest, acteur, presentator en zanger. Hij heeft met de grootste BV's samen gewerkt van Willy Sommers
over Gunther Neefs en Adamo tot Paul Michiels en Bart Peeters van grote tot kleine podia van tv shows tot seniorennamiddagen.
Zijn muziekpalet gaat van Frank Sinatra over naar Frans Bauer, van Franse chansons over Vlaamse schlagers en Engelstalige hits.

MIKE & ANDREA vormen niet enkel in het echte leven een koppel, ook op de bühne zijn ze zij aan zij te vinden.
Ze brengen samen, op hun manier, zeer knappe duetten, met teksten zowel in het Duits/Engels als Duits/Nederlands.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Brasserie De Mart
Markt 17/1
2330 Merksplas
zaterdag 4 september 2021 van 19:00 tot 22:00
Brasserie De Mart
gratis