u bent hier

Anders dan anders - GEANNULEERD

Pop en rock


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op zaterdag 26/02/22.  Tien jaar geleden leerde Vlaanderen Stan Van Samang kennen, toen hij debuteerde in Wittekerke . Nadien volgde een blitscarrière in Flikken , Vermist , Sedes & Belli tot hij op het podium kroop in Steracteur Sterartiest . Hij blies iedereen van het podium ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op zaterdag 26/02/22.  Tien jaar geleden leerde Vlaanderen Stan Van Samang kennen, toen hij debuteerde in Wittekerke . Nadien volgde een blitscarrière in Flikken , Vermist , Sedes & Belli tot hij op het podium kroop in Steracteur Sterartiest . Hij blies iedereen van het podium en werd zo een van de bestverkopende en meest gedraaide Belgische muzikanten. ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op zaterdag 26/02/22. 

Tien jaar geleden leerde Vlaanderen Stan Van Samang kennen, toen hij debuteerde in Wittekerke. Nadien volgde een blitscarrière in Flikken, Vermist, Sedes & Belli tot hij op het podium kroop in Steracteur Sterartiest. Hij blies iedereen van het podium en werd zo een van de bestverkopende en meest gedraaide Belgische muzikanten. Ondertussen ging zijn album Liefde voor publiek al meer dan 100.000 keer over de toonbank. Bovendien verkocht Stan de voorbije jaren 5 keer de Lotto Arena én 2 keer het Sportpaleis uit. Hij won de MIA voor hit van het jaar, dé Radio 2 Zomerhit, scoorde Ultratop-records, ontving gouden en platina awards en ga zo maar door… Nu, tien jaar later, is hij te gast in enkele Vlaamse cultuurcentra met een nieuwe tournee Anders dan anders.

32 - 28 euro
-19 jaar: 16 euro

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 26 februari 2021van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...