u bent hier

All of us

18 +

Cinefiel


All of us is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten , geleid door therapeute Els die zelf in volle midlifecrisis zit. 2019 – BE – 112 min. – drama – met o.a. Maaike Neuville & Joke Devynck All of us is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog ... Lees meer »

All of us is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten , geleid door therapeute Els die zelf in volle midlifecrisis zit.

2019 – BE – 112 min. – drama – met o.a. Maaike Neuville & Joke Devynck

All of us is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven."Het vergt een ongevoelig mens om hierbij onbewogen te blijven." (De Standaard)

Willem Wallyn
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
di 29 september 2020om 14:30di 29 september 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/70877/willem...