u bent hier

Akke Akke Tuut (familie 3+)

3 +

Mime en bewegingstheater


Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaret-duo genaamd Kommil Foo. Akke Akke Tuut was één van hun eerste voorstellingen. Kommil Foo regisseert nu het theaterduo 4Hoog in een spiksplinternieuwe versie van deze klassieker. Onweerstaanbaar voor de hele familie! Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen 3 ... Lees meer »

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaret-duo genaamd Kommil Foo. Akke Akke Tuut was één van hun eerste voorstellingen. Kommil Foo regisseert nu het theaterduo 4Hoog in een spiksplinternieuwe versie van deze klassieker. Onweerstaanbaar voor de hele familie!

Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen 3 truien, 2 sokken en een hemd. Zalig wiegend in de wind…


Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaret-duo genaamd Kommil Foo. Akke Akke Tuut was één van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren nu Thomas Van Caeneghem en Lander Severins in een spiksplinternieuwe versie van deze kindertheater-klassieker.


Akke Akke Tuut wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!


Spel: Thomas van Caeneghem en Lander Severins


Regie: Mich en Raf Walschaerts


Scenografie: Stef De Paepe

door 4Hoog
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
zaterdag 24 april 2021om 15:00
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 4,0
Bestel tickets
www.stadsmagazijn.be/nl/event/71749/d...