u bent hier

Afgelast: Lichtmiswandeling


Om 20 uur vertrekken we allemaal tesamen aan De Compagnon voor een wandeling door de straten van Wiekevorst. Langs het parcours zorgen we samen met de bewoners voor sfeervolle verlichting. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } div.DeelActiviteiten ul ... Lees meer »

Om 20 uur vertrekken we allemaal tesamen aan De Compagnon voor een wandeling door de straten van Wiekevorst. Langs het parcours zorgen we samen met de bewoners voor sfeervolle verlichting.

Een activiteit in de buitenlucht, mogelijk met je bubbel, geen probleem om afstand te houden, ... allemaal  voorwaarden waar we tegenwoordig rekening mee moeten houden. We zetten deze wandeling toch op de agenda. We zullen wel zien of ze tegen dan door kan gaan.
Het wandelen waarschijnlijk wel, maar wat dan met onze pannenkoeken? We hebben nog enkele weken om hier een oplossing voor te vinden.
Alvast de nuttige info hier:
De wandeling zal gaan langs bekende en minder bekende straten en paadjes van Wiekevorst en ook dit jaar zullen we langsheen de  wandeling zorgen voor sfeervolle verlichting.  We vertrekken om 20.00u, normaal gezien aan het zaaltje achter café ’De Compagnon.
De wandeling staat open voor leden en niet-leden. Nodig je vrienden en kennissen uit om mee te wandelen.   
De pannenkoeken, koffie, thee of warme chocomelk worden je gratis aangeboden door de Landelijke Gilde.
Tot dan!    
Vertrek: Zaaltje De Compagnon

Toon kaart Zaaltje De Compagnon
WIEKEVORST DORP 16
2222 Wiekevorst
za 30/01/21 van 20:00 tot 23:00
Landelijke Gilde Wiekevorst
lgwiekevorst@gmail.com
0473/91.03.27
www.wiekevorst.landelijkegilden.be