u bent hier

AFGELAST - In Perspectief: Emile Verhaeren

18 +

Samenleving


De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's. Sint-Amands ? U kent het zeker: het mooie dorp met z'n prachtige ligging waar je kan wandelen, fietsen, ... en niet te vergeten: het ... Lees meer »

De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's.
Sint-Amands ? U kent het zeker: het mooie dorp met z'n prachtige ligging waar je kan wandelen, fietsen, ... en niet te vergeten: het Emile Verhaeren museum ! Maar wie was Emile Vehaeren eigenlijk en waarom is hij bijna compleet vergeten? Er zijn 1001 redenen om het boeiende leven van deze veelzijdige dichter en kunstschrijver van onder het artistieke stof te halen. Tony Gooijer licht ze tijdens deze lezing aan je toe!
Je kan deze activiteit betalen met 2 Koekoeks.

In samenwerking met Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen

Activity Members: Tony Gooijer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Tony Gooijer
Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
dinsdag 8 december 2020 van 10:45 tot 12:30
Vormingplus regio Mechelen
€ 12,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
http://www.vormingplus-regiomechelen.be/activiteit/6240
regiomechelen@vormingplus.be
www.vormingplus-regiomechelen.be