u bent hier

Activak jeugdvakanties – Paardrijkamp Essen: manege 't Speycker

8 +


Een paardrijkamp op een topmanege met superlieve paarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen op manege 't Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide. Zomerkampen: Paardrijkampen in Essen HOP! In volle draf naar manege 't Speycker Heb jij er altijd al van gedroomd om te leren paardrijden, maar is het er nog niet van gekomen? Of ben jij net iemand die al wel wat ... Lees meer »

Een paardrijkamp op een topmanege met superlieve paarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen op manege 't Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide.

Zomerkampen: Paardrijkampen in Essen HOP! In volle draf naar manege 't Speycker Heb jij er altijd al van gedroomd om te leren paardrijden, maar is het er nog niet van gekomen? Of ben jij net iemand die al wel wat ervaring heeft, maar op zoek is naar een leuke uitdaging? Dan zit je hier zeker op de juiste plek. 1,2,3 galop, plezier non-stop! Wat heeft dit superleuke paardrijkamp in Essen voor jou in petto? Eerst en vooral staat dit kamp helemaal in het teken van jouw band met de paarden. Je krijgt enkele theorielessen waarin je nog meer te weten komt over je favoriete viervoeter. Eens je al wat beter in je zadel zit, ben je klaar voor het echte werk. Je zult elke dag meerdere uren paardrijden, waarna het belangrijk is om je paard ook te voederen, te borstelen en te verzorgen. Maar, natuurlijk sta je er niet alleen voor. Een team van professionele animatoren en opgeleide paardrijinstructeurs staat voor jou klaar om je de tijd van je leven te bezorgen. Om het kamp helemaal compleet te maken, blijven we ook nog eens slapen op de manege zelf! Dichter bij de paarden kan haast niet… Dus, liefste ruiters en amazones, hou jullie teugels maar stevig vast, want van dit paardrijkamp word je zeker dolenthousiast! Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Manege t Speycker
Bremakker 1
2910 Essen
Van 4 juli 2021 tot 9 juli 2021
Activak vzw
€ 309,0
activak.be/kampen/zomerkampen-paardri...
info@activak.be
03 569 98 42