u bent hier

'Achter de schermen' van het Natuurpunt Museum | juni

18 +


Achter de voorgevel van het herenhuis op Graatakker 11 huist het Natuurpunt Museum. Misschien beter bekend als De Wielewaal voor de al ietwat oudere inwoners van Turnhout. Het museum herbergt een unieke collectie van meer dan 1000 opgezette dieren. Kom meer te weten over de historiek van het gebouw via een rondleiding ‘achter de schermen’. Ontdek alle verborgen hoekjes en kantjes en kom te ... Lees meer »

Achter de voorgevel van het herenhuis op Graatakker 11 huist het Natuurpunt Museum. Misschien beter bekend als De Wielewaal voor de al ietwat oudere inwoners van Turnhout. Het museum herbergt een unieke collectie van meer dan 1000 opgezette dieren.

Kom meer te weten over de historiek van het gebouw via een rondleiding ‘achter de schermen’. Ontdek alle verborgen hoekjes en kantjes en kom te weten hoe die waterput in de kelder is terecht gekomen. Kom de herkomst van enkele dieren te weten en ontdek het depot waar ze bewaard worden.

Een bezoek kan je reserveren op woensdagnamiddag:

Prijs

  • 6,00€/leden Natuurpunt.
  • 9,00€/niet-leden.
  • Max. 10 inschrijvingen.

Online inschrijven en betalen

  • Voor deze activiteit kan je online inschrijven en betalen via creditkaart, bancontact en overschrijving. Vermeld bij een overschrijving altijd het unieke betalingskenmerk (dat je per mail ontvangt) als gestructureerde mededeling bij je betaling.

  • Na je inschrijving en nadat je betaling gekoppeld is, ontvang je een mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
woensdag 23 juni 2021 van 14:00 tot 15:30
Natuurpunt Museum Turnhout
€ 6,0
Bestel tickets
museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
www.natuurpunt.be/agenda/achter-de-sc...