u bent hier

Aardbeien in januari

Amusementsmuziek


Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in het leven springt, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf. Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval.  Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit ... Lees meer »

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in het leven springt, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf.Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval.  Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit RIET. Terwijl ze succes oogst met projecten zoals "Jackobond zingt Marva", schrijft Riet in haar eentje aan nummers over twijfels en hunkeringen. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in het leven springt, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf.


Het moet eruit. Het wordt iets moois.


Raf Walschaerts van Kommil Foo hoort het, gaat mee aan boord en zorgt voor een klankbord tijdens het schrijven. Naast de muzikale ontmoeting met Raf, die ook meezingt op de plaat, schreef en zingt Riet ook een song met Frank Vander linden (De Mens), en ze maakte samen met Bart Peeters een vertaling van ‘The Promise You Made’ van Cock Robin.  Voor het eerst werkte ze samen met een topproducer, Jo Francken (oa Het Zesde Metaal, Tamino, Zaz, Admiral Freebee, ...).


Het resultaat is de soloplaat “Aardbeien in januari”. RIET. Meer dan ooit. Op haar strafst.  Ze kan niet wachten om de plaat aan u voor te stellen.

Riet
ccBe - Schouwburg (genummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
donderdag 4 maart 2021 van 20:00 tot 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72396/aardbeien-...