u bent hier

AANGEPAST AANBOD - Holy Listening voor beginners 2020

18 +

Zingeving, filosofie en religie


Deze vorming wordt uitgesteld naar een latere datum. Onderstaande data worden later aangepast naar de nieuwe data. Je kan je uiteraard wel al inschrijven via deze pagina. Wel is er op 20 november om 19u30 een digitale informatiesessie ter kennismaking. Aanmelden via mail naar ewbodson@busmail.net. Daarna krijg je een link. Ben je nieuwkomer in het geloof of sta je open als persoon, of met je ... Lees meer »

Deze vorming wordt uitgesteld naar een latere datum. Onderstaande data worden later aangepast naar de nieuwe data. Je kan je uiteraard wel al inschrijven via deze pagina.
Wel is er op 20 november om 19u30 een digitale informatiesessie ter kennismaking. Aanmelden via mail naar ewbodson@busmail.net. Daarna krijg je een link.
Ben je nieuwkomer in het geloof of sta je open als persoon, of met je gezin, voor een verdiepend en verbindend geloofsengagement?
Wil je leren authentiek te delen over je groeiende intimiteit met God in je leven?
Wil je vertrouwd geraken met het doel, de methode en de spelregels van de contemplatieve dialoog?
Contemplatief dialogeren is meer dan een methode, een werkvorm, een manier van bezinnen.
In het leerhuis van de contemplatieve dialoog treed je binnen in de gewijde ruimte van een geïnspireerde tekst. Die ruimte nodigt je uit om je in geloofsvertrouwen te laten omvormen door de H. Geest en om open te komen voor de dialogerende zelfmededeling van God in Jezus Christus.
Dankzij die innerlijke omvorming door de H. Geest mag je tot de ervaring komen van innerlijke verbondenheid en opbouw van gemeenschap in geloof.
Inschrijven kan via deze webpagina of bij CCV Antwerpen: antwerpen@ccv.be of 03/287.35.83
Meer informatie over het inhoudelijke aspect kan u krijgen via e-mail bij begeleiders (Eric Bodson en Lieve Van Malderen): ewbodson@busmail.net
Praktische informatie kan u krijgen via myriam.smits@ccv.be of bart.willemen@bisdomantwerpen.be
We vragen aan deelnemers van de reeks om aan het geheel van de 4 avonden deel te nemen. De deelnameprijs van 20 euro geldt voor het geheel van de reeks.

In samenwerking met Vlaamse Overheid

Activity Members: Bart Willemen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bart Willemen
Toon kaart CCV, partner in christelijk vormingswerk vzw - bisdom Antwerpen
Groenenborgerlaan 149
2020 Antwerpen 2
vr 4 december 2020 van 19:30 tot 21:30 vr 11 december 2020 van 19:30 tot 21:30
CCV regio Antwerpen
€ 20,0
Sign Up
antwerpen@ccv.be
03 287 35 83
https://www.kerknet.be/node/82363
antwerpen@ccv.be
www.ccv.be/antwerpen