u bent hier

Aanbevelingen voor een nog beter leven - DIGITALE VOORSTELLING

18 +

Literatuur


Behoud de Begeerte nodigt een divers gezelschap uit om commentaar te geven op wat voorbij is enom vooruit te blikken naar het volgend jaar. Tijdens de voorbije 10 edities kreeg het publiek meer dan 100 aanbevelingen voor een beter leven. En toch is onze planeet nog niet helemaal op orde, moeten we helaas vaststellen. Daarom hebben we nog meer aanbevelingen in voorraad, want anders kan het ... Lees meer »

Behoud de Begeerte nodigt een divers gezelschap uit om commentaar te geven op wat voorbij is enom vooruit te blikken naar het volgend jaar.

Tijdens de voorbije 10 edities kreeg het publiek meer dan 100 aanbevelingen voor een beter leven.


En toch is onze planeet nog niet helemaal op orde, moeten we helaas vaststellen. Daarom hebben we nog meer aanbevelingen in voorraad, want anders kan het geen kerst en nieuw worden. Met dit verschil evenwel: "Aanbevelingen voor een nog beter leven" wordt dit jaar toepasselijk omgedoopt tot "Aanbevelingen voor een leven" en we presenteren ze digitaal.


Afgelopen jaar werd ons door Yousra Benfquih aanbevolen de onzekere weg voor de zekere te nemen. Of we dit jaar opnieuw een waarzegger in ons midden zullen hebben, staat nog niet vast. Dat er voldoende potentieel aanwezig zal zijn, dat is dan weer zeker!


Met o.a. Alan Hollinghurst (UK), Anneleen Van Offel, Antjie Krog (SA), Ellen Schoenaerts, Kristen Roupenian (USA), Luc Coorevits, Marta Maes, Michel Faber (UK) en Tiemen Hiemstra (NL).


Voor de gelegenheid wordt de voorstelling voornamelijk bemand door schrijvers, die eigenaardige mensensoort die erin slaagt zowel de realiteit in taal te vatten als aan diezelfde realiteit te ontsnappen. Dat je naast escapisme en realiteitszin ook een pak schoonheid aangereikt zal krijgen is dit jaar, om wat tegenwicht te bieden aan de door Yousra voorspelde onzekerheid, een zekerheid.


 

Behoud de Begeerte
ONLINE
woensdag 23 december 2020om 16:00
Bibliotheek Permeke
gratis
www.permeke.org/nl/event/80500/door-b...