u bent hier

À principiu - L’alba

Folk en wereldmuziek


Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen: dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor hun muzikale tradities, verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart. Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen: dat is de toverformule van ... Lees meer »

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen: dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor hun muzikale tradities, verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart.

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen: dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland, verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart.

De muzikanten van L'Alba putten uit de vocale traditie van 'paghjella' (driestemmige polyfonieën) en voegen daar geluiden aan toe uit India en het Middellandse Zeegebied.

Hun nieuwe album ‘À principiu’ zal een unieke blend zijn van pure polyfone zang, mediterrane klanken en een indrukwekkende waaier aan instrumenten.

Toon kaart Onze-Lieve-Vrouw Koningin van Vredekerk
Withofstraat 2
2220 Heist-op-den-Berg
zondag 21 maart 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 17,5
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1682/l-alba