u bent hier

8.2 (14+) - GEANNULEERD

15 +

Hip hop, rnb en rap, Meerdere kunstvormen, Mime en bewegingstheater, Stijl en salondansen


OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Rapmuziek. Hoe vat je de essentie van een muziekstijl die zichzelf blijft uitvinden over trends en generaties heen? Choreograaf Radouan Mriziga en zeven jonge dansers bundelen alles wat rap uniek maakt tot een expressieve dansvoorstelling. Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen ... Lees meer »

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Rapmuziek. Hoe vat je de essentie van een muziekstijl die zichzelf blijft uitvinden over trends en generaties heen? Choreograaf Radouan Mriziga en zeven jonge dansers bundelen alles wat rap uniek maakt tot een expressieve dansvoorstelling.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Voor deze hedendaagse dansproductie liet choreograaf Radouan Mriziga zich inspireren door een oude liefde: de rapmuziek. Samen met zeven jonge dansers verdiepte hij zich in alles wat rap uniek maakt: het ritme, de flow, de statements en gebaren, en de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar. Zo probeert Mriziga de essentie te vatten van een muziekstijl die trends overstijgt en generaties overleeft door zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. 

“Bij een voorstelling op en over rapmuziek verwacht je wellicht loeiharde muziek, veel obscene gebaren en geleuter over geld en seks. Maar zo loopt het helemaal niet in 8.2. Het genre is hier een vehikel voor, of zelfs de expressie van wat een generatie bezig houdt.” – Etcetera

hetpaleis, fABULEUS en Moussem Nomadisch Kunstencentrum/ Radouan Mriziga
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
dinsdag 16 maart 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Schoten
€ 12,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be