u bent hier

4hoog - Akke Akke Tuut

3 +

Tekst en muziektheater


Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen drie truien, twee sokken en een hemd. Zalig wiegend in de wind … ‘Akke Akke Tuut’ wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters! Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen drie truien, twee sokken en een hemd. Zalig wiegend ... Lees meer »

Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen drie truien, twee sokken en een hemd. Zalig wiegend in de wind … ‘Akke Akke Tuut’ wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen drie truien, twee sokken en een hemd. Zalig wiegend in de wind …

Zo’n slordige dertig jaar geleden begonnen twee jonge honden een splinternieuw cabaretduo, genaamd Kommil Foo. ‘Akke Akke Tuut’ was één van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren nu Thomas van Caeneghem en Lander Severijns in een nieuwe versie van deze kindertheaterklassieker. ‘Akke Akke Tuut’ wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 12/12/20 om 15:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 9,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1641/akke-akke-tuut