u bent hier

30-30 Bosbaden in Hobokense polder

16 +

Atletiek, wandelen en fietsen


Een workshop bosbaden is meer dan een wandeling. Door bewust het bos in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier. Tijdens deze workshop trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met het bos en de bomen. Je verlaagt je tempo en ervaart hoe het bos je kan helpen om bewuster ... Lees meer »

Een workshop bosbaden is meer dan een wandeling. Door bewust het bos in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier. Tijdens deze workshop trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met het bos en de bomen. Je verlaagt je tempo en ervaart hoe het bos je kan helpen om bewuster in het moment te staan en dieper in contact te komen met je intuïtie.

Je wordt uitgenodigd om gerichte oefeningen te doen die je zintuigen prikkelen en je verbinden met de energie van het bos. Hierdoor registreer je meer wat je ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt. Een bosbadsessie brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën.

De workshop is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar. De wandeling bedraagt ongeveer 2,5 km.

Deze activiteit maakt deel uit van een wetenschappelijk onderzoek rond de gezondheidsvoordelen van natuur, gecoördineerd door NatureMinded . Deelnemen is daarom gratis, maar elke deelnemer zal op het einde van de workshop gevraagd worden om een anonieme vragenlijst in te vullen. Gelieve enkel in te schrijven indien je hiermee akkoord gaat.

Deze activiteit gaat door onder voorbehoud van de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hobokense polder
Jan Van De Wervelaan 39
2660 Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 21 mei 2021 van 18:00 tot 21:00
Christelijke Mutualiteit
gratis
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...
gezondheidsbevordering.oostvlaanderen@cm.be