u bent hier

1 jaar BorGerHub F.E.E.S.T + M.A.R.K.T


Woehoew! Borgerhub bestaat bijna 1 jaar en dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan! Op zondag 27 september is er een heuse M.A.R.K.T. in het Borgerhub-gebouw met allerlei handgemaakte, sociale en ecologische spullen. Er zal ook iets te smullen vallen. Uiteraard is onze prachtige pop-up winkel ook open en zullen een aantal standhouders ter plaatse zijn! Kom dus gerust een babbeltje doen met jouw ... Lees meer »

Woehoew! Borgerhub bestaat bijna 1 jaar en dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan! Op zondag 27 september is er een heuse M.A.R.K.T. in het Borgerhub-gebouw met allerlei handgemaakte, sociale en ecologische spullen. Er zal ook iets te smullen vallen. Uiteraard is onze prachtige pop-up winkel ook open en zullen een aantal standhouders ter plaatse zijn! Kom dus gerust een babbeltje doen met jouw favoriete maker.
En er is nog... Zo kan je vanaf 19 september ook deelnemen aan de Get Lucky Give-away! Per aankoopschijf van €20 maak je extra kans op een groot prijzenpakket te winnen. Op 27 september 2020 worden de winnaars door een onschuldige hand gekozen.
Ben jij erbij?? Laat het ons in de comments weten via het Facebook Event!

Warme groeten, Team Borgerhub
#borgerhub #Borgerhout #feestweekend #ambachtenmarkt #makers #Antwerpen #thisisBorgerhout #makersgonnamake #kooplokaal #winkelhier #ikkoopbelgisch #IkkoopAntwerps #Boho2140 #2140 #Boho #slowfashion #fairmade #fairfashion #fairaccessories #ecofashion #smallbusiness #reuzekesvanborgerhout #reuzekesstoet Minder weergeven
— bij BorgerHub.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart BorgerHub
Turnhoutsebaan 92
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Van za 26 september 2020 10:00 tot zo 27 september 2020 18:00
Blooom VZW
sarah@blooom.org
+32477758291