u bent hier

Zwangerschapsyoga weekend

18 +

Opvoeding


Wij voorzien een online versie indien de coronamaatregelen aanhouden. Zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid ... Lees meer »

Wij voorzien een online versie indien de coronamaatregelen aanhouden.

Zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren voor het werken met de stress, pijn en angst die vaak een normaal onderdeel zijn van deze diepgaande reis naar het onbekende. De lessen zijn gespekt met veel tips & tricks die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.

Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom zijn de 3e en 4e les samen met je partner. Tijdens de eerste partnerles leer je meer over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de weeën kunt omgaan. Tijdens de tweede partnerles gaan we vooral een aantal ademhalings en massageoefeningen maar ook arbeidshoudingen doorlopen en welke rol hierbij de partner kan spelen. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.

De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling.De lessen gaan steeds door op zaterdag voormiddag van 10u30 tot 11u45.

De data zijn 1/9, 19/9 , 26/9, 3/10, 10/10, 17/10 en 24/10/2020.
Opgelet, 12/9/2020 is het geen les.

Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.

Mocht je vragen hebben , neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann van Lava: inesrothmann@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Kraamvogel
Geuzenstraat 6
2000 Antwerpen
Van za 5 september 2020 10:30 tot za 24 oktober 2020 11:45
ECK De Kraamvogel
€ 87,5
www.kraamvogel.be