u bent hier

Zwanen (7+) - GEANNULEERD

6 +

Tekst en muziektheater


Over zwanen doen de wildste geruchten de ronde. Dat het betoverde meisjes zijn. Dat ze, wanneer ze hun zwanenkleed uittrekken ze opnieuw mens worden. Dat witte zwanen nieuwe baby’s van een andere wereld naar de onze brengen en dat zwarte zwanen net het omgekeerde doen met zielen van de doden. En dat zwanen voor ze sterven plots heel mooi zouden kunnen zingen. Een zwanenjong zou er niet uitzien ... Lees meer »

Over zwanen doen de wildste geruchten de ronde. Dat het betoverde meisjes zijn. Dat ze, wanneer ze hun zwanenkleed uittrekken ze opnieuw mens worden. Dat witte zwanen nieuwe baby’s van een andere wereld naar de onze brengen en dat zwarte zwanen net het omgekeerde doen met zielen van de doden. En dat zwanen voor ze sterven plots heel mooi zouden kunnen zingen. Een zwanenjong zou er niet uitzien en het beroep van zwanenmeester zou echt bestaan.


Nico Boon schreef een nieuw verhaal met alles wat hij over zwanen weet. Actrice Hanne Struyf vertelt dat. En op het podium staan negen zwanen: meisjes, maar ook jongens. Die verwennen het publiek met de mooiste zwanenmuziek.

BRYGGEN – Bruges Strings, Hanne Struyf en Pantalone
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 17 januari 2021om 15:00
cc schoten
€ 12,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be