u bent hier

Zwaar leven - Amelie Albrecht

Tekst en muziektheater


Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met ... Lees meer »

Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig.
Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.
Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.
Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.
Na passages in onze Open Mic en ons Comedy Café stelt Amelie Albrecht haar debuutvoorstelling voor in de Werft. Amelie is In onze ogen zowel de strafste vrouwelijke comedian als het sterkste jonge comedy talent dat ons land rijk is! Niet voor gevoelige zielen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
woensdag 3 maart 2021 van 20:15 tot 22:00
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1332
www.dewerft.be