u bent hier

Zumba onder de Vlindertent - AFGELAST

16 +

Dance


Schud jezelf helemaal los tijdens onze Zumba lessen op maandag en woensdag. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue en samba. Maar voor deze keer brengen we de Halloweensfeer erin door op spannende muziek te dansen. Je hoeft zeker niet verkleed te komen, we brengen je graag in Halloweensfeer door onze muziekkeuze. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, ... Lees meer »

Schud jezelf helemaal los tijdens onze Zumba lessen op maandag en woensdag. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue en samba. Maar voor deze keer brengen we de Halloweensfeer erin door op spannende muziek te dansen. Je hoeft zeker niet verkleed te komen, we brengen je graag in Halloweensfeer door onze muziekkeuze.
De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.
Zumba instructrice Anke heeft er alvast zin in. Vergeet je drinkbus niet, zijn jullie klaar om te zweten?
Praktische informatie
Locatie: Vlindertent
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Tarief: € 5 per les
Deze activiteit gaat door van zodra 10 mensen ingeschreven hebben. Indien deze les niet doorgaat wordt je verwittigd en krijg je je geld terug.

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen.

Prijs: € 5,7 p.p.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
ma 2 november 2020 van 19:00 tot 20:00 wo 4 november 2020 van 19:00 tot 20:00
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
tickets.ticket.monster/events/358900/...
onthaal@deschorre.be
03 880 76 00