u bent hier

Zoon

9 +

Musical


Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon. Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel. Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als ... Lees meer »

Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.

Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.\nEen kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Vooruit
Sint-Bavoplein 17
2530 Boechout
zaterdag 26 september 2020 van 19:30 tot 23:59
€ 6,0
www.boechout.be/vooruit