u bent hier

Zonder houvast durven zijn

Zingeving, filosofie en religie


Themadag leven & sterven. Leven in onzekerheid en leren ontspannen te midden van de chaos. Emoties zoals woede, verdriet, angst en jaloezie voelen we liever niet. Als we WEL dichtbij deze emoties durven blijven, ontdekken we ruimte en liefde in onszelf. Een dag die stemt tot verkennen en invoelen over de levensgebieden sterven en de dood, die uitnodigt tot mediteren en reflecteren. Een ... Lees meer »

Themadag leven & sterven.

Leven in onzekerheid en leren ontspannen te midden van de chaos. Emoties zoals woede, verdriet, angst en jaloezie voelen we liever niet. Als we WEL dichtbij deze emoties durven blijven, ontdekken we ruimte en liefde in onszelf.

Een dag die stemt tot verkennen en invoelen over de levensgebieden sterven en de dood, die uitnodigt tot mediteren en reflecteren. Een verstilde dag waarin één thema centraal staat.

Als je het sterven en de dood kan zien als levenservaring opent zich een spirituele dimensie die je helpt bij healing & zingeving.

De dag start met zacht energetisch lichaamswerk gericht op het vrij laten stromen van de levensenergie. Daarna verdiepen we ons in het thema van de dag, hierbij gaan we individueel of in kleine groep te werk. De beelden, onzekerheden en angsten die we allemaal in ons hebben zijn het werkmateriaal. Het geheel wordt gedragen door de meditatieve momenten die gericht zijn op het je innerlijk verbinden met het thema van die dag.

Samen, in liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf, het onbekende benaderen waardoor vanuit een veilige sfeer reflectie en onderzoek kan ontstaan. Het vrijuit kunnen en mogen spreken over sterven en de dood geeft een bevrijdend gevoel. Door de interactie en de uitwisseling ontstaan er zowel nieuwe gezichtspunten als herkenning, het begin van basisvertrouwen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
vrijdag 27 november 2020 van 00:00 tot 23:59
Oost West Centrum
€ 65,0
owc.be/alle-cursussen/zonder-houvast-...