u bent hier

Zomerzoektocht Turnhoutse Stadsgidsen


Misschien wel de meest bekende zoektocht is die van de Turnhoutse Stadsgidsen. Zij organiseren elk jaar tijdens de maanden juli en augustus een zomerzoektocht door Turnhout. De brochure van de zoektocht is opgedeeld in twee verschillende tochten. Er is er één voor de dagtoerist waarbij je langs de bezienswaardigheden van Turnhout gaat. De tweede is voor de echte speurneuzen. Tijdens deze ... Lees meer »

Misschien wel de meest bekende zoektocht is die van de Turnhoutse Stadsgidsen. Zij organiseren elk jaar tijdens de maanden juli en augustus een zomerzoektocht door Turnhout.

De brochure van de zoektocht is opgedeeld in twee verschillende tochten. Er is er één voor de dagtoerist waarbij je langs de bezienswaardigheden van Turnhout gaat. De tweede is voor de echte speurneuzen. Tijdens deze zoektocht moet je natuurlijk iets verder zoeken dan bij de dagtoerist. Ook de kinderen kunnen mee op pad gaan met de kinderzoektocht.

De zoektocht koop je aan 7 euro aan bij Toerisme & UiT. Je ontvangt ook enkele gadgets en je mag een Corsendonk drinken op kosten van de Turnhoutse Stadsgidsen. Per aangekochte zoektocht kun je ook twee kinderzoektochten meenemen.

Vul de schriftingsvraag in en breng je volledig ingevulde formulier binnen bij Toerisme & UiT. Zo maak je kans op één van de mooie prijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme & UiT Turnhout
Grote Markt 44
2300 Turnhout
Van vr 7 augustus 2020 00:00 tot ma 31 augustus 2020 23:59
Turnhoutse Stadsgidsen
€ 7,0
toerisme@turnhout.be
014 44 33 55