u bent hier

Zomerzoektocht Alice in Wonderpark

5 +

Milieu en natuur


Beleef het magische verhaal van Alice deze zomer in het Vrijbroekpark! Eet mij… Drink mij… Alice deed het en beleefde de meest bizarre avonturen in het land onder het konijnenhol. Ga mee met de kleine Alice op raadseltocht, en ontdek de verrassende plekjes van het Vrijbroekpark. De Maartse Haas, de Grapkat en Het Witte Konijn: je komt ze allemaal tegen. Of jij de weg terug zal vinden, hangt ... Lees meer »

Beleef het magische verhaal van Alice deze zomer in het Vrijbroekpark!

Eet mij… Drink mij… Alice deed het en beleefde de meest bizarre avonturen in het land onder het konijnenhol. Ga mee met de kleine Alice op raadseltocht, en ontdek de verrassende plekjes van het Vrijbroekpark. De Maartse Haas, de Grapkat en Het Witte Konijn: je komt ze allemaal tegen. Of jij de weg terug zal vinden, hangt van jou af.

Bij elk van de elf tussenstops is een fragment uit Alice in Wonderland terug te vinden, een opdracht en een raadsel. Een minihuisje, een gigantische stoel, originele illustraties creëren het gevoel uit de bestseller mooi na in het park.

Praktisch:
Deze wandeling loopt van 1 juli t.e.m. 31 augustus en is toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang, goed voor ongeveer 1,5 uur zoek- en spelplezier voor jong en oud.
Ga bij de hoofdingang naar rechts, richting de speeltuin, de wandeling start aan het houten huisje in de zomertuin (bloementuinen die je tegenkomt tussen hoofdingang en speeltuin). Aanmelden aan het onthaal is niet nodig. Bordjes met de afbeelding van een klokje geven de route aan. Neem voldoende koekjes en drankjes mee voor onderweg. Je kan ze net als Alice gebruiken om te krimpen en te groeien.

Prijs: gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan 65
2800 Mechelen
Van 1 juli 2020 tot 9 november 2020 (
ma van 8:30 tot 17:30
di van 8:30 tot 17:30 wo van 8:30 tot 17:30
do van 8:30 tot 17:30 vr van 8:30 tot 17:30
za van 8:30 tot 17:30
zo van 8:30 tot 17:30)
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
vrijbroekpark@provincieantwerpen.be
015 45 13 80