u bent hier

Zomerworkshop Theater

17 +

Tekst en muziektheater


Half augustus vindt de nieuwe Zomerworkshop Theater plaats! Vijf dagen ondergedompeld in spel, improvisatie, plezier en beweging. Zelf je eigen stukken creëren. Supersfeer en groepsdynamiek. Een week theater die je een totaalpakket theater biedt. De lessen staan open voor ieder niveau. Zowel onervaren als zeer ervaren deelnemers welkom. Bij mooi weer werken we in de prachtige parken rond de ... Lees meer »

Half augustus vindt de nieuwe Zomerworkshop Theater plaats! Vijf dagen ondergedompeld in spel, improvisatie, plezier en beweging. Zelf je eigen stukken creëren. Supersfeer en groepsdynamiek.

Een week theater die je een totaalpakket theater biedt. De lessen staan open voor ieder niveau. Zowel onervaren als zeer ervaren deelnemers welkom. Bij mooi weer werken we in de prachtige parken rond de stad. Bij slecht weer in een uniek magazijn op Antwerpen Zuid!

Voor wie beter wil leren spreken in het openbaar, werken aan (zelf)vertrouwen, persoonlijke groei of onbevangen plezier wil maken. En voor wie ambitie heeft in de richting theater.

Leraar: Kees Meerman is acteur, comedian en zanger. Geeft al 20 jaar workshops door het hele land en is gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Zijn lessen worden gekenmerkt door humor, plezier, ontdekking en hard werken. Hij maakte 7 onemanshows en 5 cd's.

Reacties van deelnemers
'Het is misschien raar om te zeggen, maar dit was één van de leukste weken van m’n leven!' (Marije, 17 aug 2014)

‘Ik móet iets schrijven over de Zomerworkshop. Omdat het misschien wel de fijnste week van deze zomer was. Elke dag was een nieuw avontuur. Zeer gevarieerde theateroefeningen met aandacht voor alle emoties. Kees creëert een sfeer waarin je de controle durft los te laten, waarin je stopt met denken en je je volledig overgeeft aan het moment. Hij geeft telkens heel correcte en positieve feedback die het beste in elke deelnemer naar boven haalt. Het einde van deze workshop voelde voor mij als het einde van een fantastisch jeugdkamp. Het was ongelofelijk hoe onze groep aan elkaar hing na 5 dagen. Bedankt voor deze schitterende ervaring!’ (Sara, 25 aug 2017)

'Een workshop waarin je je ware zelf tegenkomt! Nooit denken, gewoon doen! Luister naar je buikgevoel! De mooiste vriendschappen opbouwen! Een prachtige leraar die je nooit doet twijfelen aan jezelf, je over de streep durft trekken en enkel opbouwende kritiek geeft!' (Filip, 19 aug 2016)

Data 15, 16, 17, 18, 19 augustus 2019
Tijd 10 tot 17 uur
Prijs 250 €
Waar Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, Antwerpen
Inschrijven ikwil@Theatercursus.be

Maak 250 € over op Iban: BE034098 5676 6284 Bic: KREDBEBB
T.n.v. Kees Meerman, Antwerpen. Vermeld je naam en de cursus

En wie weet ga je dan een onvergetelijke, avontuurlijke week beleven in augustus, vol nieuwe ontdekkingen in jezelf en de ander!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Magazijn Kees
Lange Elzenstraat 39
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
Van do 15 augustus 2019 00:00 tot ma 19 augustus 2019 23:59
€ 250,0
ikwil@theatercursus.be
www.Theatercursus.be