u bent hier

Zomerterras JH Govio


Komende zomer organiseert jeugdhuis Govio voor het vierde jaar op rij een gezellig zomerterras. De koer wordt omgetoverd tot een volwaardig terras waar sfeer en gezelligheid centraal staan. Houten paletten worden omgebouwd tot kwalitatieve meubels. Decoratie, sfeerverlichting en vuurkorven maken het terras gezellig en warm en het aangepast zomers drankaanbod biedt voor ieder wat wils. We doen ... Lees meer »

Komende zomer organiseert jeugdhuis Govio voor het vierde jaar op rij een gezellig zomerterras. De koer wordt omgetoverd tot een volwaardig terras waar sfeer en gezelligheid centraal staan. Houten paletten worden omgebouwd tot kwalitatieve meubels. Decoratie, sfeerverlichting en vuurkorven maken het terras gezellig en warm en het aangepast zomers drankaanbod biedt voor ieder wat wils. We doen allerlei activiteiten voor en door jongeren (16-30j) maar ook voor de tieners (12-16j) zal er tijdens de zomer iets georganiseerd worden. Meer info over de planning verschijnt op de facebookpagina van JH Govio.
De deuren openen steeds in de vroege avond en sluiten in de late uurtjes. Concrete openingsdagen worden later nog gecommuniceerd en zijn afhankelijk van het weer, maar vrijdag en zaterdag staan steevast op de agenda. Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdhuis Govio
Dorpsstraat 1
2920 Kalmthout
Van vr 29 juni 2018 00:00 tot vr 31 augustus 2018 23:59
JH Govio
gratis
info@govio.be
03 666 22 24
www.facebook.com/jhgovio
www.govio.be