u bent hier

Zomermuziekavond: Cream Colored Ponies - Geannuleerd


Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten. ‘The Cream Colored Ponies’ delen graag met jou hun passie voor de swingmuziek uit de jaren 30 en 40. Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid. Verwacht je aan ... Lees meer »

Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten.

‘The Cream Colored Ponies’ delen graag met jou hun passie voor de swingmuziek uit de jaren 30 en 40. Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid.

Verwacht je aan de mooiste liedjes uit The Great American Songbook, helemaal in de stijl van Louis Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek. Dit alles komt samen in een vintage swingjazzband die je liefde voor het genre zal doen groeien.

Praktische afspraken:
- Locatie: op de speelplaats Academie Schoten campus Vordensteinstraat 47
- Inschrijven verplicht via www.schoten.be/zomer
- We openen de deuren een half uur voor de start van de activiteit om de aankomst te spreiden
- Omdat we zelf geen catering mogen aanbieden, breng je best een eigen drankje mee. Hou het proper en neem nadien je afval terug mee.

Een overzicht van alle maatregelen lees je op www.schoten.be/zomer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47
2900 Schoten
donderdag 6 augustus 2020 van 19:00 tot 20:30
Cultuurdienst Schoten
gratis
www.schoten.be/zomer