u bent hier

Zomermuziekavond: Billy & Bloomfish


Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten. Een concert van ‘Billy & Bloomfish’ is het meervoud van samenzang en samenspel. Met hun twee prachtige en krachtige stemmen weten Kathleen Vandenhoudt (Billy) en Pascale Michiels (Bloomfish) op ieder publiek indruk te maken. Bovendien zijn ze de enige band in Europa die ... Lees meer »

Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten.

Een concert van ‘Billy & Bloomfish’ is het meervoud van samenzang en samenspel. Met hun twee prachtige en krachtige stemmen weten Kathleen Vandenhoudt (Billy) en Pascale Michiels (Bloomfish) op ieder publiek indruk te maken.

Bovendien zijn ze de enige band in Europa die hun akoestische Americana, roots en blues spelen op de Chinese maangitaar. Voeg daarbij harmonieus stemmenwerk en eigenwijs gitaarspel voor een muzikale trip in een zee van rauwe puurheid.

Praktische afspraken:
- Locatie: op de speelplaats Academie Schoten campus Vordensteinstraat 47
- Inschrijven verplicht via www.schoten.be/zomer
- We openen de deuren een half uur voor de start van de activiteit om de aankomst te spreiden
- Omdat we zelf geen catering mogen aanbieden, breng je best een eigen drankje mee. Hou het proper en neem nadien je afval terug mee.

Een overzicht van alle maatregelen lees je op www.schoten.be/zomer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47
2900 Schoten
donderdag 16 juli 2020 van 19:00 tot 20:30
Cultuurdienst Schoten
gratis
www.schoten.be/zomer