u bent hier

Zomer van Puurs-Sint-Amands: Reginald en de Bosbeesten

3 +


Reginald en de BosBeesten is een feestband voor kinderen. Pieter, de directeur van de dierentuin en zijn beste vriendin Amanda nemen je mee op een reisje doorheen een feestelijke dag in de dierentuin, met liedjes over de dierentuin (natuurlijk), maar ook over zeeleeuw Bavo die allergisch is aan vis. Liedjes over bang zijn voor een prikje, maar ook over je knuffel graag zien. Liedjes over ... Lees meer »

Reginald en de BosBeesten is een feestband voor kinderen.

Pieter, de directeur van de dierentuin en zijn beste vriendin Amanda nemen je mee op een reisje doorheen een feestelijke dag in de dierentuin, met liedjes over de dierentuin (natuurlijk), maar ook over zeeleeuw Bavo die allergisch is
aan vis. Liedjes over bang zijn voor een prikje, maar ook over je knuffel graag zien. Liedjes over verliefd zijn, maar het niet durven zeggen.

Reginald speelt muziek voor rockers, voor punkers, voor dansers, voor
meezingers, … en voor jòu!
Kom kijken, kom mee feesten!!!

Reginald & De BosBeesten brengt energieke popmuziek voor kinderen van 3 tot pakweg 9 jaar. De mix van uiteenlopende stijlen (reggae, punk, rock, dance, …) zorgt voor een dansbaar feestje voor de kinderen én hun ouders.

De kleurrijke frontfiguren Pieter Van Bavel en Amanda Kovac – ondersteund door een 4-koppige band met gitaar (Gijs Van Lombeek), toetsen (Steven De Roo), bas (Steven De Peuter) en drum (Joël Meurisse) nemen de kinderen mee voor het feestje van hun leven.

De liedjes die allemaal van de hand zijn van bezieler Steven De Peuter, werden dit jaar gebundeld in het eerste CD-Prentenboek ‘Iedereen Kampioen’. Je kan de band ook beluisteren op Spotify.

Onze evenementen zijn Corona-proof. Check onze maatregelen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park Fort Liezele
Fortbaan 2
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
zondag 19 juli 2020 van 14:00 tot 16:00
cc Binder Puurs
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 57 05
zomervanpuurs-sint-amands.be