u bent hier

"Zie ginds zinkt de stoomboot" (poppenspel voor 3-8 jaar)

3 +

Figuren en poppentheater


Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS. 'Sinterklaas is onderweg met de stoomboot. Hij wil graag op tijd zijn om alle brave kinderen een pakje te geven. Maar er gebeurt een ongeluk met de boot! Drijft daar speelgoed in de zee? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op? Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS'. Zie ginds ... Lees meer »

Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS. 'Sinterklaas is onderweg met de stoomboot. Hij wil graag op tijd zijn om alle brave kinderen een pakje te geven. Maar er gebeurt een ongeluk met de boot! Drijft daar speelgoed in de zee? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?

Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS'.
Zie ginds komt de stoomboot, vol met speelgoed en manden vol lekkers, met een bende dolle Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Er klinkt vrolijk gezang op de boot. Hij komt steeds dichterbij. De Zwarte Pieten zingen en dansen. Ze zijn door het dolle heen want de Sint is bijna jarig. Als de Sint gaat slapen blijven de Pieten wakker. Ze zijn niet moe te krijgen. Ze halen gekke kuren uit bij het roer en op het roer. Maar dan begint de boot te draaien. De Pieten hebben het niet meer in de hand. Een hevige bots, een vreselijk gekraak en water dat binnenstroomt tot aan hun voeten. De boot begint te zinken ... Drijft daar speelgoed in de zee? En de Sint, lag die niet te slapen in de boot? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?

Een poppenspel met een grote boot als een soort van poppenkast in een zeedecor. Er zijn leuke meezingliedjes. De kinderen leven sterk mee in deze spannende voorstelling.

Els Peeters, Eric Clavie
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
zo 29 november 2020 van 10:30 tot 12:00
zo 29 november 2020 van 14:30 tot 16:00 wo 2 december 2020 van 14:30 tot 16:00
zo 6 december 2020 van 10:30 tot 12:00
zo 6 december 2020 van 14:30 tot 16:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
014 - 423322
www.propop.be/Voorstellingen/ZieGinds...
www.propop.be